Graag heten wij je welkom bij onze schietvereniging. Samen met onze leden proberen wij altijd iedereen te helpen met het beoefenen van deze geweldige sport!

Maar als je dit nog nooit eerder hebt gedaan, is dit natuurlijk wel erg spannend, en zou je het graag eerst een keertje willen proberen. Dat is bij ons geen enkel probleem, je kan bij ons gerust een keer langskomen om rond te kijken en vragen te stellen. Wil je gelijk mee schieten? Mail dan eerst of er plek is.

Waar zorg je voor?

Trek enigszins strakke kleding aan, dus geen slobbertruien bijvoorbeeld. Zorg ook voor stevige schoenen die je voeten volledig omsluiten, dus geen slippers of sandalen. Sportschoenen mag, maar is niet noodzakelijk. Heb je lang haar, loshangend haar, zorg dan voor een haarbandje/elastiekje.

Waar zorgen wij voor?

Je krijgt een arm-en vingerbescherming uitgereikt. Uiteraard ook een boog en pijlen. Na een korte uitleg over het materiaal, een instructie over de schiettechniek en de richtlijnen in verband met de veiligheid ga je zelf “handboogschieten”. Je mag twee maal komen proefschieten, daarna moet je besluiten of je lid wilt worden. Hiervoor krijg je een aanmeldingsformulier en een incassoformulier voor de contributiebetaling.