Je wilt graag lid worden, geweldig! Hieronder vind je alle informatie met betrekking tot lidmaatschap, kosten, huren van bogen, het kopen van een boog en alle verdere benodigde informatie.

Kosten

Dit zijn de kosten van het lidmaatschap.

Jeugd (12 t/m 17): € 37,50 per kwartaal

volwassen (vanaf 18): € 52,50 per kwartaal

inschrijfgeld: € 20,-

Kosten boog

Als je langer dan 4 weken gratis gebruik hebt gemaakt van de attributen van de handboog vereniging wordt je verplicht om het te huren, maar je kan natuurlijk ook zelf je eigen boog aanschaffen!

Voor een eigen boog stellen wij voor om deze te kopen bij The Dutch Bow Store, hier zijn wij bij aangesloten en daar krijg je dus ook 10% korting op je aankoop, mits je lid bij ons bent:

https://www.pijlenboogkopen.com/

Boog huren

Jeugd bogen € 3,50 per maand
Traditioneel/recruve bogen € 5,00 per maand
Compound € 7,50 per maand

Huishoudelijk reglement

Hierin staan alle regels die buiten de statuten van toepassing zijn.

Lid worden?

Heb je vragen of wil je lid worden stuur een mail naar info@handboogverenigingsliedrecht.nl

Beleid opzegtermijn

Opzegging van het lidmaatschap door het lid kan per kwartaal, met inachtneming van een opzegtermijn van vier weken. De opzegging moet schriftelijk plaatsvinden. De secretaris is verplicht de ontvangst binnen acht dagen schriftelijk te bevestigen. Als de opzegging niet tijdig of niet schriftelijk heeft plaatsgehad, loopt het lidmaatschap door tot het volgende kwartaal. (Bijvoorbeeld: Per 1 oktober opzeggen is voor 1 september schriftelijk doorgeven. )